Compartilhar
Informação da revista

Estatísticas

Siga este link para acessar o texto completo do artigo

Original Article
Levels of the interleukins 17A, 22, and 23 and the S100 protein family in the gingival crevicular fluid of psoriatic patients with or without periodontitis
Constanza Jiméneza, Daniela Carvajalb, Marcela Hernándezc,d, Fernando Valenzuelab, Jessica Astorgac, Alejandra Fernándeza,c,
Autor para correspondência
alejandra.fernandez@unab.cl

Corresponding author.
a Department of Oral Pathology, Faculty of Dentistry, Universidad Andrés Bello, Santiago, Chile
b Department of Dermatology, Faculty of Medicine, Universidad de Chile, Santiago, Chile
c Laboratory of Periodontal Biology, Faculty of Dentistry, Universidad de Chile, Santiago, Chile
d Department of Oral Pathology and Medicine, Faculty of Dentistry, Universidad de Chile, Santiago, Chile
Lido
3193
Vezes
que se leu este artigo
1393
Total PDF
1480
Total HTML
320
Total EPUB
Compartilhar estatísticas
Informação do artigo
ISSN: 03650596
Idioma original: Inglês
Dados atualizados diariamente
Ano/Mês Html Pdf Epub Total
2022 Julho 8 6 5 19
2022 Junho 54 60 18 132
2022 Maio 57 57 11 125
2022 Abril 157 56 30 243
2022 Maro 66 72 26 164
2022 Fevereiro 34 33 22 89
2022 Janeiro 62 84 20 166
2021 Dezembro 51 65 15 131
2021 Novembro 55 60 14 129
2021 Outubro 54 116 20 190
2021 Setembro 39 75 11 125
2021 Agosto 43 58 10 111
2021 Julho 78 56 11 145
2021 Junho 130 73 11 214
2021 Maio 133 110 14 257
2021 Abril 348 338 65 751
2021 Maro 88 59 11 158
2021 Fevereiro 20 13 5 38
2021 Janeiro 3 2 1 6
Mostrar tudo

Siga este link para acessar o texto completo do artigo

Idiomas
Anais Brasileiros de Dermatologia (Portuguese)

Receba a nossa Newsletter

en pt
Cookies policy Política de cookies
To improve our services and products, we use "cookies" (own or third parties authorized) to show advertising related to client preferences through the analyses of navigation customer behavior. Continuing navigation will be considered as acceptance of this use. You can change the settings or obtain more information by clicking here. Utilizamos cookies próprios e de terceiros para melhorar nossos serviços e mostrar publicidade relacionada às suas preferências, analisando seus hábitos de navegação. Se continuar a navegar, consideramos que aceita o seu uso. Você pode alterar a configuração ou obter mais informações aqui.