Journal Information

Statistics

Follow this link to access the full text of the article

Artigo original
Níveis das interleucinas 17A, 22 e 23 e da família de proteínas S100 no fluido gengival crevicular de pacientes psoriásicos com ou sem periodontite
Constanza Jiméneza, Daniela Carvajalb, Marcela Hernándezc,d, Fernando Valenzuelab, Jessica Astorgac, Alejandra Fernándeza,c,
Corresponding author
alejandra.fernandez@unab.cl

Autor para correspondência.
a Departamento de Patologia Oral, Faculdade de Odontologia, Universidad Andrés Bello, Santiago, Chile
b Departamento de Dermatologia, Faculdade de Medicina, Universidad de Chile, Santiago, Chile
c Laboratório de Biologia Periodontal, Faculdade de Odontologia, Universidad de Chile, Santiago, Chile
d Departamento de Patologia Oral e Medicina, Faculdade de Odontologia, Universidad de Chile, Santiago, Chile
Read
1734
Times
was read the article
938
Total PDF
672
Total HTML
124
Total EPUB
Share statistics
Article information
ISSN: 26662752
Original language: Portuguese
The statistics are updated each day
Year/Month Html Pdf Epub Total
2021 October 34 47 7 88
2021 September 48 78 8 134
2021 August 45 67 8 120
2021 July 45 60 7 112
2021 June 62 73 13 148
2021 May 87 99 20 206
2021 April 306 463 50 819
2021 March 45 51 11 107

Follow this link to access the full text of the article

Idiomas
Anais Brasileiros de Dermatologia

Subscribe to our newsletter

en pt
Cookies policy Política de cookies
To improve our services and products, we use "cookies" (own or third parties authorized) to show advertising related to client preferences through the analyses of navigation customer behavior. Continuing navigation will be considered as acceptance of this use. You can change the settings or obtain more information by clicking here. Utilizamos cookies próprios e de terceiros para melhorar nossos serviços e mostrar publicidade relacionada às suas preferências, analisando seus hábitos de navegação. Se continuar a navegar, consideramos que aceita o seu uso. Você pode alterar a configuração ou obter mais informações aqui.